Ne, nejsem líný. Alespoň v tomto směru ne, ale popisovat do nekonečna to, co se děje a jak probíhá tradiční jarní akvaristická akce v Úvalech u Prahy by bylo myslím po těch letech mých reportáží z akcí mateřského spolku, které vycházejí nejen na internetových serverech, určitě nošením dříví do lesa. Sokolovnu máme k disposici jednu jedinou, je to jediný takový prostor nejen v Úvalech samotných, ale široko daleko a bohužel, jak jsem již mnohokrát naznačil, není nafukovací. Píši bohužel, protože zájem prodejců je mnohdy více než dvojnásobný, než na jaký je kapacita sálu stavěna. Je také otázkou, jak bychom vůbec byli schopni při našem minimálním počtu lidí, kteří se o zařizování sálu k prodeji starají, jak bychom to vůbec dokázali zvládnout. Ani já, ani ostatní z našeho spolku nejsme pověrčiví, přesto ale ona třináctka v kalendáři má v sobě skryté určité magično. Tak tedy konec řečem. Třinácté AKVA ÚVALY jsme ve zdraví přežili a vy se můžete podívat na dokumentační výběr obrázků z průběhu celé akce od jejího začátku - ranního navážení zboží, zařizování prodejních expozic i cvrkotu na sále po vpuštění prvních návštěvníků. Ty napoví víc...
AKVA ÚVALY 2011 aneb 13. jarní akvatrh v Úvalech
Re: AKVA ÚVALY 2011 aneb 13. jarní akvatrh v Úvalech
- Přílohy
-
- sa-jaro-2011 63.JPG (96.44 KiB) Zobrazeno 29154 x
Re: AKVA ÚVALY 2011 aneb 13. jarní akvatrh v Úvalech
No jo. Já vim. Na obligátní slezinu u Míly Kolaříka v altánu na rybníce nesmím zapomenout. Samozřejmě, že tam bylo nabito a veselo jako obvykle. Zaparkovaná auta lemovala chodník sto metrů od rohu Mílových latifundií na každou stranu.