Macrostomy mám doma.. nosili ale nikdy neodchovali... daří se mi spíše malé druhy velké zatím nic moc... ale člověk se stále učí

Já jsem z labyrintek odchovával jen Betta splendens, rájovce, čichavce perleťové. Macrostomy jsem ještě nedochoval. Uvidím tady ty. Mám 3 mladé ještě nedospělé páry. Viz foto v dalším příspěvku.Apocalypsus píše:Jooo ten je šikovný![]()
Macrostomy mám doma.. nosili ale nikdy neodchovali... daří se mi spíše malé druhy velké zatím nic moc... ale člověk se stále učí
Rozměr je 80x40x40 cm. Filtr je vzduchem poháněný, koupený, je tam trochu vidět, ten tmavý kus vlevo. Je to modrý molitanApocalypsus píše:jen tak pro zajímavost - jaké máš rozměry nádrže? co tam máš za filtraci?
čili cca 80litrů na pár... možná to byl můj problém... taky... samci se neustále naháněli.... děs...Lado píše:Rozměr je 80x40x40 cm. Filtr je vzduchem poháněný, koupený, je tam trochu vidět, ten tmavý kus vlevo. Je to modrý molitanApocalypsus píše:jen tak pro zajímavost - jaké máš rozměry nádrže? co tam máš za filtraci?
20 cm. Zatím tam jsou všechny 3 páry ale až budu mít volnou nádrž o ploše dna 60x60 tak by pro ně byla asi ta. Jinak pro jeden pár bych použil nejmenší rozměr 70x35x35. Všechny nádrže mám poctivě přikryté, protože snadno vyskočí.